Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Inside Am-lul’s Closet

Door Tiany op 14.09.2012

De schitterende Gala Gonzalez is de brunette achter de blog Inside Am-lul's Closet! Miss Gonzalez is een twenty-something Spaanse styliste en creatief directeur die in London woont. Op haar blog post ze met hart en ziel en dit bleef niet onopgemerkt.

Met haar modieuze outfit posts en bloedmooie foto's is zij een groot fashion icon geworden voor de bloggerati, ze zit front row naast Gwyneth Paltrow, ze hosts grote productlanceringen in Madrid en heeft zelfs haar eigen kledinglijn. You go girl!


Met haar madcap stijl en picture perfect trekken is deze Spaanse schone een echte trendsetter geworden. Ze draagt eerder highstreet fashion merken als Urban Outfitters, Top Shop, Asos en Zara en kan met haar je ne sais quoi attitude een outfit moeiteloos omtoveren tot een cool & chic masterpiece.Ontdek snel de fabulous blog van Gala want het is zeker een keeper!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded