Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hoera! Hip Handwerk #4

Door Karen op 06.09.2012

Ik ben een newbie als het op handwerk aankomt. Als kind leerde mijn oma mij de kneepjes van het haken en breien maar verder als een klein lapje ben ik nooit geraakt. Misschien is de tijd toch stilaan rijp om de draad -inkoppertje- opnieuw op te nemen. Handwerk is immers nog steeds hipper dan hip en niet op zijn minst bij today's youth.

Modemuseum Hasselt steunt deze jonge creatievelingen volledig en organiseert daarom voor de 4de keer Hoera! Hip Handwerk. Op zondag 9 september 2012, tijdens Open Monumentendag, kan je in het Modemuseum Hasselt terecht voor deze indoor designer-markt. Hier zullen enkele jonge ontwerpers als Titi + The German Kid, Polly Rocket, Mayenne Nelen, Kookaboora, Peau de Puce and many more hun zelfgemaakte, originele producten presenteren aan het grote publiek. 

Ideetjes nodig voor een toffe muts of unieke sjaal voor komende winter? Die kan je sans doute opdoen op Hoera! Hip Handwerk. Voor de entreeprijs moet je het alvast niet laten want it's for free

WHAT?

Hoera! Hip Handwerk #4

WHEN?

zondag 9 september 2012 
van 10:00 tot 18:00

WHERE?

Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
011/23.96.21
[email protected]

page loaded