Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Book Club: allesbehalve saai!

Door Tiany op 04.09.2012

OMG er is iets nieuws in A-town! Een nieuwe hangeout waarover nog niet veel bekend is, maar wij van Belmodo zijn áltijd van álles op de hoogte -wink wink. Het gaat om een secret hotspot achter een vintage boekenwinkeltje. Te gek voor woorden, maar a true story!

Herinner je je niet zo lang geleden dat The Book Club opende? Een nogal stoffig tweedehandsboekenwinkeltje zoals we er zoveel hebben in Antwerpen. Naar het schijnt hangt daar 's avonds laat nog volk rond. Rond 19:00 gaan ze samen naar binnen en... komen niet meer buiten. 


Net na het binnenkomen werden we met verstomming geslagen: er werden passages uit 1 van de stoffige boeken voorgelezen en die werden dan besproken. Crazy! 


Om klosklag 20:00 duwden 2 jongens een boekenkastdeur naar achter en liepen we plots door een gang, waar we Cubaanse muziek uit een oude platenspeler hoorden galmen...

We vroegen ons natuurlijk af wat van die geruchten te geloven. Dus wij naar The Book Club. En guess what! Achter die boekenwinkel zit een heuse Bacardi cocktail bar verstopt, de Casa Bacardi

De Casa Bacardi is een zogenaamde speakeasy bar, geïnspireerd op de clandestiene bars tijdens de Amerikaanse drooglegging. De Casa Bacardi werd speciaal opgetrokken om het 150 (!) jarige bestaan van cocktail-baas Bacardi te vieren! Cooooool!  Een beetje mysterieus allemaal, maar het verschieten was snel vergeten bij een een lekkere cocktail! 

Alleen als je lid wordt van The Book Club krijg je de locatie doorgespeeld en sta je op de ledenlijst. Wij zagen foto's -die we hier graag met jullie delen, join The Club!- en aan de fashionable people die daarop te zien zijn, kunnen we maar 1 ding afleiden: If you're not cool then you're not hot. Met een paar afgetrapte sneakers kom je er niet in, zoveel is zeker!  

Casa Bacardi vindt de hele maand september plaats en dit elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 17:00 tot 00:00. Elke avond zal een andere internationale bartender de cocktails shaken. Schrijf je dus snel in en feest mee! 

page loaded