Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bie-be-die-ba-be-die Boo

Door Aline op 04.09.2012

Who the hell is Boo you ask? Voor diegenen die deze vraag stellen (het zullen er weinig zijn): Boo is een hond, een Pomeranian om precies te zijn. Hij beschrijft zichzelf als volgt: "My name is Boo, I'm a dog, life is good!". 

Boo woont in the US of A, San Francisco to be precise en is zonder twijfel 1 van de meest populaire honden ter wereld. Naast Lassie uiteraard wink!


Boo & Buddy

Hij heeft zijn eigen facebookpagina (like/like/like/...) en deelt daarop zijn avonturen met het intergalactische web. Maar Boo is niet alleen, hij heeft steeds zijn vriend Buddy aan zijn zijde. Op hun pagina vind je de schattigste foto's van hem & Buddy met leuke quotes. Naar z'n baasje verwijst ie graag als 'human'

Buddy is the big bro, and he knows it. I'm the little bro, and I know it too. We know lots of things. -Dixit Boo-

Everyone wants to be Boo's BFF en aangezien dit schattige wezentje zich niet in 5 triljoen kan delen waren de Boo-knuffels al snel een feit. Ook het Boo-boek is al een tijdje te koop bij o.a. Urban Outfitters

Dat Boo geliefd is, is duidelijk met meer dan 5 miljoen likes op facebook. Ook de modewereld is helemaal head over heels met dit hondje, o.a. fashionista Blair Eadie die we kennen van haar blog Atlantic-Pacific ontmoette Boo en viel onmiddellijk voor zijn charme.  

I had the chance to meet human's favorite fashionista, miss Atlantic-Pacific! I debated which look to go with for the photos, but in the end I decided on the classic smile -Boo over zijn ontmoeting met BEE-


Boo & Buddy: BFF

page loaded