Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Babylon Night

Door Karen op 04.09.2012

Het zijn drukke tijden voor Nele Moens, aka the lovely lady behind The Public Image. Niet alleen verhuisde ze met haar unieke shop naar een andere locatie in Antwerpen, op vrijdag 31 augustus 2012 organiseerde ze ook haar allereerste bloggersavond.

De boys mochen voor 1 keertje thuisblijven -of met hun kameraden op de lappen gaan- want Babylon Night was enkel en alleen voor the ladies. We werden getrakteerd op pink sips, nibbles en een zalige schoudermassage. Bovendien kon je en masse kledingstukken inslaan tegen fijne discounts. Geen zware opgave, wetende dat The Public Image een overload aan unieke stuks en merken, tal van originele accessoires en toffe hoedjes en de meest dazzling schoenen in store heeft. 

Meer foto's van Babylon Night & polaroids van alle aanwezige bloggers, vind je op de Facebook pagina van The Public Image

Wil je meer weten over deze must-visit shop? Lees dan zeker het Belmodo.tv shop report The Public Image. You'll be hooked for sure!

page loaded