Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Hanneli Mustaparta

Door Tiany op 02.09.2012

Iedereen die wel eens richting blogosphère surft heeft al de Noorse Hanneli Mustaparta gespot. Hanneli is maar 30 en heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd; fotografe, blogster, stylist en ex-model. Ze is ook nog de oprichtster van haar eigen blog Hanneli en een bekende Vogue contributor. Pretty impressive, isn't she? Ik ben in ieder geval al een tijdje helemaal verslaafd aan Hanneli's blog. 

Haar blog bestaat uit interessante outfit posts en schitterende street style foto's waar ze vaak haar eigen mening op geeft. 

Met haar perfecte looks en natuurlijke elegantie weet Hanneli als geen ander hoe ze een unieke look moet samenstellen. Ze combineert moeiteloos de meest onverwachte kleuren, prints en accessoires. Ze is een major fan - just like me - van Acne hhmmm back to her Scandinavian roots en kan evengoed accessoires dragen van Valentino als van H&M. Mix 'n match is haar levensmotto en I sure like it!Hanneli weet ons altijd te verrassen met haar cleane maar toch gedurfde looks die meestal afgewerkt worden met een accessoire die ons helemààl doet smelten.

Laat je ook verassen door Hanneli door snel een kijkje op haar blog te nemen!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded