Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Best Dressed: Filmfestival van Venetië

Door Catherine op 02.09.2012

Het Filmfestival van Venetië is het oudste ter wereld. Het wordt elk jaar gehouden & maakt om het jaar ook nog eens deel uit van de beroemde Biënnale, de toonaagevende kunstmanifestatie van de zinkende stad.

Dit jaar is het festival aan zijn 69ste editie toe & dat betekent extra veel sexy jurken op de rode loper. Dirty mind, us?

Wij spotten op de 1ste avonden alvast 2 gewaagde trends: see-through & nude

Een overzicht!

Doorkijk met Stijl

Laetitia Casta is actrice & voormalig model -ze was een Victoria's Secret Angel tussen 1998 & 2000- & wat ons betreft de voorlopige winnaar in de categorie 'Best Dressed'.

Ze droeg de 1ste avond een zwarte cocktailjurk met tule van Lanvin & nadien een sexy kanten nummertje van Dolce & Gabbana naar de première van The Reluctant Fundamentalist.

Nude is the New Black

De Poolse actrice & model -is er iemand 'maar' 1 van de 2 these days?- Kasia Smutniak is patrones van het filmfestival. Dat ze schitterend in de haven van Venetië zou verschijnen was dus een gegeven. 

Met haar Valentino-jurk in nudetint zette ze een trend, maar zorgde er gelijk voor dat niemand haar zou kunnen overtreffen. Dat kraagje, hallo?

Kate Hudson & Naomi Watts -met hubbies Matt Bellamy Liev Schreiber aan de arm- deden desalniettemin hun best & kleedden zich eveneens in het kleurenpalet du jour. Hudson in een Atelier Versace-jurk met juwelen van huis Fabergé; Watts 1st in Marchesa, dan in een perzik broekpak met blazer.

Na al die huidskleurige feestoutfits & doorkijkjurken is het nu wachten tot er echt iemand naakt op de loper verschijnt. Harry?

Beeld: InStyle, AFP, Vogue

page loaded