Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Society sisters gaan bloggen

Door Astrid op 01.09.2012

Deze chicks zijn graag geziene front row guests, in 2011 figureerden ze in Vanity Fair’s best dressed issue en ook volgens Vogue horen deze Françaises in hun top 10 best dressed lijstje: als de Clarins dochters geen it-girls zijn, weten wij het ook niet meer. Nu slaan zusjes Virginie en Claire (Claire Clarins: are you for reals?!) de handen in elkaar met hun nichtjes Prisca en Jenna voor een uniek project


Virginie, Jenna, Prisca & Claire voor Vanity Fair

Clarins geeft zijn erfgenames, de kleindochters van brand founder en beauty goeroe Jacques Courtin-Clarins, een eigen blog. We verwachten ons natuurlijk aan een goede portie Clarins advertising, maar kijken er vooral naar uit om eens binnen te kijken in het jetset leven van de Clarins dochters. Beauty Flash Blog wordt een echte beauty blog (mét tutorials obviously), maar neemt ons ook mee op de internationale & oh-so-fabulous avonturen van de meisjes. Verder belooft de website ons inside information over kunst, muziek, food, reizen,… zolang het maar Frans en cool is!


Photo Credit: Billy Farrell/BFAnyc.com

Meer weten over deze true fashion babes? Bekijk dan snel het intro filmpje dat je op hun website spot:


Four Girls, One Goal: Go chic, or go home

Wij zijn trouwens hélemaal verliefd op het schattige Engels van de Parisiennes. Beauty Flash Blog wordt op woensdag 5 september 2012 gelanceerd and mark my words : dit is eentje om in de gaten te houden! Kan je niet wachten tot woensdag? Bekijk dan intussen de Courtin-Clarins Street Style foto’s op Pintrest. Deze houden je wel een tijdje zoet…

page loaded