Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Models on Pinterest

Door Kim op 31.08.2012

Goed nieuws! Blijkbaar zijn we bij Belmodo.tv niet alleen met onze Pinterest addiction. Tegenwoordig zijn de meest fashionable peeps -aka models- ook into pinning. We vertelden je al eerder over onze verslaving en who to follow on Pinterest in het Belmodo.tv artikel Very Pinteresting, maar vandaag zetten we ook nog eens de pinnende topmodellen op een rijtje.

1. Jessica Stam

Jessica Stam pint er naast al dat modellenwerk vaak op los, wat 35 boards en 760 pins als resultaat heeft. Not bad! Onze favoriet? Haar Scrapbook board, waar je persoonlijke kiekjes van Stam kan terugvinden. Altijd leuk om een kijkje te nemen in het leven van the beautiful and famous, niet?

2. Coco Rocha

Topmodel Coco Rocha is actief op zowat alle social media. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat zij in het Pinterest-rijtje te vinden is met meer dan 13.000 volgers. Op Coco's Pinterest page kan je o.a. NYFW volgen via beelden van haar iPhone of een kijkje nemen tussen haar favoriete fashion photography.

3. Karlie Kloss

Toegegeven, Karlie Kloss is niet de meest actieve pinster, maar je weet nooit dat er nog verandering in komt. Tot nu toe kunnen we onszelf nog zoethouden met pins uit haar keuken (weeral bewijs dat modellen wél eten) of snapshots van haar reizen over de hele wereld.

4. Karolina Kurkova

Karolina Kurkova deelt dan weer met plezier haar favoriete beauty pinspiration, wat wij enkel kunnen aanmoedigen! Misschien komen we zo eindelijk te weten hoe je die perfecte modellenhuid krijgt. Hoewel we stiekem vermoeden dat het vooral met good genes zal te maken hebben. You never know...

5. Bar Refaeli

Last but not least: Bar Refaeli. Jammer genoeg geen kiekjes van haar ex Leonardo te vinden, maar ze lijkt vooral interesse te hebben in wijze woorden of is op zoek naar inspiratie om haar huis in te richten.

page loaded