Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: La Revue De Kenza

Door Angelique op 29.08.2012

Ben je een blog addict of close to it? Dan kan La Revue De Kenza zeker niet op je bloglijst ontbreken!

La Revue De Kenza is de blog van de 25 jarige Parisienne Kenza Sadoun. Kenza ziet haar blog eerder als een lifestyle dan een modeblog waar ze evengoed over een film kan posten dan over haar outfits. Ze wordt geïnspireerd door ontwerpers, fotografen, reizen etc. Dit merk je ook aan haar prachtige foto's die ze combineert met persoonlijke anekdotes die je iedere keer doen glimlachen.

Haar stijl is very Parisian met streetstyle invloeden. Zo mixt ze meestal basics met talrijke accessoires die uiteindelijk haar coole look perfect afwerken. Headbands, hoeden, chunky juwelen en funky zonnenbrillen, she's got it all en combineert ze als geen ander. Nice style!


De charmante Kenza is 1 van de lucky ones die van haar blog kan leven. Ze wordt gespot tijdens fashion weeks en op very fashionable evenementen. Ze doet ook véél fotoshoots & samenwerkingen voor bekende merken als Lancôme, Zadig & Voltaire en voor modetijdschriften als L'Officiel de la mode.


Wij houden van Kenza omwille van haar goeie smaak en laid back attitude. Naast La Revue De Kenza heeft ze ook een andere blog Do It in Paris met interessante make-up tutorials, deco tips, cultuur, humor, gossips, eten, le weekend de Kenza... basically alles!

Nu is het aan jullie om beide blogs van Miss Kenza te ontdekken! Laat gerust weten welke jouw favoriet is.

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded