Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: All The Pretty Birds

Door Tiany op 28.08.2012

All The Pretty Birds is 1 van onze favoriete streetstyle blogs. The woman behind the scenes is de charmante Tamu McPherson, een vrouw van de wereld. Ze is geboren in Jamaica, verhuisd naar NY toen ze 6 was en woont sinds haar 29ste in Milaan. 

Als getalenteerde streetstyle fotografe en editor-in-chief van Grazia.it weet Tamu what she's talking about. Dit merk je direct aan haar geweldige foto's. Ze fotografeert vooral mensen die volgens haar een verbazingwekkende stijl hebben of die een upcoming trend dragen. Natuurlijk is ze ook aanwezig op alle fashion weeks, waar ze haar baby a.k.a haar camera niet meer loslaat en voor mega coole posts zorgt.


Gelukkig krijgen we ook de eer om foto's van Miss McPherson herself te zien. Tamu is een creative spirit en speelt graag met verschillende trends. Haar stijl is een mix van Italiaanse extravaganza en elegante stukken met een mix & match gevoeligheid waar ze zo gek op is in NYC. Van Prada tot Stefano Pilati, YSL tot Marc Jacobs, she loves them all!Aldus, Tamu:

I think that if you can make someone feel good by smiling, or being positive, that's a blessing, and you should.

And we totally agree! Check trouwens het Belmodo.tv-artikel NYFW by Kirilove: A life less ordinary want ik spotte Tamu al tijdens NYFW. 

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded