Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Une Armoire Pour 2

Door Michael op 27.08.2012

Jaja jullie hebben het goed verstaan, Une Armoire Pour 2 is een blog for him & her.

De Franse blog is het liefdesverhaal van het very Parisian koppel, Vanessa en Kevin. In juni 2009 besloten ze om hun passie voor mode en coups de coeurs met elkaar en de wereld te delen op een blog die met 4 handen geschreven wordt. Een blog à quatre mains dus!

Kevin is eerder urban, arty en very relaxed. Zo is zijn fetish item duidelijk jeans die hij combineert met kleurrijke sneakers, mutsen, hemden met prints of een klassieke army shirt. Terwijl Vanessa voor een gedurfde look gaat. Ze mixt & matcht moeiteloos alle kleuren van het regenboog met schattige prints en een ton funky accessoires. Door hun limited budget draagt ons favorite koppel meestal toegankelijke merken als H&M, Urban Outfitters, American Apparel, Zara etc. Definitely works for us!
Met hun natuurlijke coolness vormen ze volgens ons een match made in heaven. Judge for yourself door de blog, met manlief natuurlijk, te checken!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded