Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Classy Girls Wear Pearls

Door Angelique op 26.08.2012

Zijn we niet allemaal grote fan van Gossip Girl en de preppy look van Blair -Queen B- Waldorf? Belmodo.tv heeft het plezier om jullie voor te stellen aan Sarah Vickster, geboren en getogen in Rhode Island én the lady behind de blog Classy Girls Wear Pearls

Samen met haar BF is ze de oprichtster van Kiel James Patrick, een nautical accessoirelijn. Haar blog ziet ze als een leuke hobby om haar liefde voor mode en New England te delen.

Sarah is gewoonweg classic New England. En daar horen natuurlijk parels, tennisschoentjes en klassieke truien -die ze draagt  op een jonge en speelse manier- bij. Zich helemaal uitsloven om tot een bepaalde groep te behoren is niet haar ding. Ze voelt zich liever goed in haar vel en kleding en daarom ziet ze er altijd zo stijlvol en gesofisticeerd uit.


Met haar preppy New England look hangt Sarah's kleerkast vol met Lacoste polo shirts, Ralph Lauren hemden, baseball petjes en oneindig veel items van haar all time favorite ontwerper J.Crew. Meestal draagt ze accessoires van haar eigen merk om haar look af te werken. 

Miss Vickster heeft een voorliefde voor tijdloze items en ziet ze als de basis van een waardevolle garderobe. Onmisbare stukken zijn voor haar: cashmere truien, broeken & rokken in neutrale kleuren en een paar klassieke schoenen, eerder dan must-haves. Haar classy silhouette werkt ze af met een statement halsketting voor een moderne toets.

That's all folks! NU is het aan jullie om snel een kijkje te nemen. XOXO

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded