Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bloggers Closet Sale @ Antwerp Fashion Night

Door Astrid op 25.08.2012

Fashion lovers markeer vrijdag 28 september 2012 in je agenda want een avond als deze willen jullie niet missen, trust me! De Bloggers Closet Sale is een collab met de allereerste Antwerp Fashion Night. Wil je alles weten over deze avond, lees dan snel het Belmodo.tv artikel Antwerp Fashion Night 2012.

.

Een hele groep –10 om precies te zijn– Belgische bloggers are teaming up en organiseren een huge closet sale. Je spot hier zowel kleren als designer items, vintage schatten, schoenen én accessoires. Wij zijn er helemaal zeker van dat je hier een paar unieke stukken kan scoren, voor een very affordable prijsje.

Curious to find out in wiens kleerkast je die avond kan gaan snuffelen? Blijf lezen, want het lijstje namen is très impressive! Die avond van de partij zijn: Krizia (Shark Attack), Afrodite (The Fashion Folio), Annebeth (The Styling Dutchman), Paulien (Polienne), onze eigenste Kim Siroyt (Brunette Blogging), Kim Deboes (Absoluty Mrs. K), Kim Pirongs (It-Girl), Sabina (Insomnia), Elien (Dogs and Dresses) en Farah & Hanan (Fashion Fabrice).

Kom zeker eens langs want de 1 haar oude handtas is misschien wel jouw nieuwste favo accessoire!

Bloggers Closet Sale @ Antwerp Fashion Night
Vrijdag 28 september 2012 van 17:00 tot 22:00

Happaerstraat (zijstraat Kammenstraat)
2000 Antwerpen

Facebookpagina Bloggers Closet Sale

Info
Cash only

page loaded