Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

HEISME: a design studio for you

Door Karen op 24.08.2012

Een freelance designer is een eenzame cowboy. Concept, productie, graphic design: alles doet hij in z'n eentje. It's a lonesome job, but someone has got to do it. Maxime en Arnaud waren zo'n cowboys. Afzonderlijk hebben ze op hun palmares: de bekende A Lee Never Ages campagne, geschoten door niemand minder dan Terry Richardson. De originele Eastpak campagne die momenteel loopt en waarover je meer leest in het Belmodo.tv artikel Sleep-under-the-stars. De SS2012 campagne van het lifestyle merk Komono. Het design van de Your Premium Store Magalogue,...  Alleen deden ze het werk van velen. Tot ze in elkaar de perfecte partner-in-crime vonden. Op 1 augustus 2012 lanceerden ze de collaboratieve studio HEISME. At last, their lonely nights are over.

Gevraagd waarvoor 'HEISME' staat, vertelt Maxime ons:

HEISME gaat niet alleen over mij en Arnaud. He is me. I am him. We are you. You are us. Arnaud en ik zijn 1 grafische identiteit. Het is waar wat ze zeggen: samen sta je sterk.

Wij geloven dat wij jouw bedrijf of merk het best kunnen representeren. Wij geloven in sterke visuele concepten die jou op het lijf geschreven zijn. Een individuele aanpak is wat ons drijft. Van begin tot eind zijn wij er voor jouw - ons - project.

De jonge honden hebben als HEISME al heel wat leuke projecten op stapel staan. De aankomende collecties van Marc Jacobs en Marc by Marc Jacobs om maar wat te noemen. Meer mogen we nog niet verklappen! 

Vriendschap die uitdraait op een hechte partnership, dat kan niet stuk. HEISME is zeker een duo om in 't oog te houden. Volg hen op Facebook voor updates en upcoming projects!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded