Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Geef je kleren en je haar een frisse beurt in de Wasbar

Door Angelique op 23.08.2012

Het is bijna zover en de Wasbar opent haar deuren in Gent. De Wasbar is een super origineel, nieuw concept. Een wassalon is niet langer die tl-verlichte plek waar je doldraait van saaiheid. In de Wasbar ontmoet je vrienden en onbekenden. Je doet er je was, je plas en een koffieklatch. Een pintje kan ook en zelfs een knipbeurt. Jawel, de Wasbar wordt ook een kapsalon! Wij hoeven alvast niet te raden waar je de beste roddels van Gent zult horen... Of het allemaal propere was zal zijn, valt nog af te wachten. 

Natuurlijk dient het kapsalon bemand te worden door de Beste Kapper van Gent. Daarom organiseert de Wasbar samen met l'Oréal een kapperscasting. De Wasbar zoekt iemand die de laatste trends op de voet volgt en die zelfstandig zijn of haar eigen salonnetje kan runnen. Veel vrijheid dus. En ook veel klanten. Want elke kapbeurt mag max. 1u duren. Efficiënt kunnen werken is een must


Sympatieke nostalgische foto die we op de Facebookpagina van Wasbar vonden. Lees er de kapper-oproep!

Denk jij hiervoor de geknipte - ahum - kandidaat te zijn? Stuur dan je cv naar [email protected]. Een jury maakt de eerste selectie en de beste kandidaten worden op het eind van de maand uitgenodigd voor de casting in de l'Oréal hoofdkantoren in Brussel

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded