Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Ashley Ring My Bell

Door Tiany op 23.08.2012

Maak kennis met gorgeous Ashley Madekwe, beter bekend als Ashley Davenport uit de Amerikaanse ABC serie "Revenge". Ze woont in L.A. maar is oorspronkelijk van London. Haar internationale roots heeft ze te danken aan haar Britse moeder en Nigeriaans-Zwitserse vader.

Op haar blog Ashley Ring My Bell vind je een interessante mix van outfit posts, haar carrière en haar persoonlijk leven. Volgens Look Magazine is Ashley Ring My Bell 1 van de absolute top modeblogs van het moment. Haar modieuze stijl krijgt dan ook volop aandacht van talloze internationale tijdschriften als Vogue Italia, Grazia, Asos Magazine, Heat en Pride.

Deze fashionista combineert een frisse california breeze met een stevige portie Boho Chic. Ze speelt eindeloos met materialen als leder en denim, wisselt flower en leopard prints sans problème met elkaar af en gaat voor zowel neutrale als flashy kleuren.

Haar prachtige look heeft ze niet enkel te danken aan haar eindeloos lange benen en perfecte gelaatstrekken, maar ook aan haar geweldig gevoel voor stijl.


Ashley heeft fashion helemaal onder de knie. Voor een optimaal resultaat combineert ze moeiteloos designer merken als Chloé, Rebecca Minkoff en Alexander Wang met meer toegankelijke labels als Asos, Top Shop en H&M

Opvallend zijn ook de talrijke details die Ashley's polished Boho Chic look completeren. Zo draagt ze very glam accessoires als een mini vintage rode Chanel tas, een gouden Michael Kors horloge en funky gekleurde armbanden. 


Met haar killer leggs en chic bohemienne stijl is Ashley true eye candyYeap meisjes, she's got it all, en daarom is haar blog onmisbaar op onze bloggerslijst!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded