Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Patrick Feest in het Park!

Door Michael op 22.08.2012

Niets comfortabeler dan je favo paar sneakers. Niets zo vuil als een festivalweide. Yes, na een paar dagen in drassig gras of onder het stof, zien je lievelingsschoenen er al een pak minder cool uit. Ben je ondertussen ook aan een nieuw paar toe? Ga dan langs de Patrick lunapark-stand (!) tijdens Feest in het Park.

Patrick het bekende Oudenaardse sneakermerk geeft gratis schoenen weg op het bekende festival Feest in het Park. Een mega '80's lunapark werd nagebouwd waar je 800 exclusieve Fi:hP Patrick sneakers met grijparmen kan opvissen. Altijd prijs, altijd gewonnen! Want wie geen sneakers aan de haak slaat, krijgt een old school Patrick zweedbandje als troostprijs. 

Je kan je kans nog wagen in de Vi.Be DJ-wedstrijd die binnenin de stand wordt gehouden. Of win je liever een paar sneakers die gepimpt werden door de Fi:hP bands zelf? Het kan allemaal in de waanzinnige Patrick lunapark-stand op Feest in het Park! 

Feest in het Park vindt plaats op donderdag 23 augustus, vrijdag 24 augustus, zaterdag 25 augustus én zondag 26 augustus 2012 in Donkvijver in Oudenaarde. Check ook de Patrick Fi:hP Facebookpagina voor meer info over hoe, wie, wat, waar. Liken die handel! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded