Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3.1 Phillip Lim goes Comic Book

Door Patricia op 22.08.2012

3.1 Phillip Lim, een modemerk dat in de regel al voor is op de massa, komt met een stripverhaal! Kill the Night, heet het hebbeding dat officieel zal gelanceerd worden op donderdag 6 september 2012, tijdens de New Yorkse Fashion Night OutOnline en offline klanten zullen dan bij hun aankoop dit stripverhaal krijgen, dat eigenlijk hun lookbook is. 

Kill the Night zal niet alleen de looks van FW12 bevatten, het is ook een verhaal over "duality and metamorphosis, day and night, black and white, love and betrayal." Het werd ontwikkeld door Jan Duursema van Star Wars, in samenwerking met Phillip Lim himself en John Ostrander en is gemaakt in de stijl van Sin City en V for Vendetta. Misschien is dit dan het ultieme excuus voor mij om dan eindelijk die Pashli Satchel in huis te halen? 


Trui uit de 3.1 Phillip Lim Pre-fall collectie, ook al geïnspireerd op stripverhalen

Wie geen aankopen plant bij het modehuis kan de Facebookpagina in de gaten houden voor behind the scenes beelden.

page loaded