Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Eat. Sleep.Wear

Door Karen op 18.08.2012

Eat.Sleep.Wear doet bij iedereen een belletje rinkelen want het klinkt als het cult boek én film Eat Pray Love.  Sorry ladies, het heeft er absoluut maar absoluut niets mee te maken!

Het brain achter deze blog is grafisch designer Kimberley Pesh gepassioneerd door moderne en clean designs. Op haar blog deelt ze op een supertoffe manier haar passie voor mode, kunst en eten. Eat.sleep.wear is een prachtige meltingpot van fotografie, stijl en... cupcakes.

Kimberley heeft een cleane en hippe look met edgy details waardoor het resultaat altijd tip top in orde is. Ze speelt met materialen en kleuren als geen ander en is niet bang om op te vallen. Zo draagt ze in iedere outfit tenminste 1 kleurrijk item die ze combineert met allerlei prints, denim en leder. Adoration!


Opvallend is haar liefde voor sunnies en brillen, hoe groter hoe beter. Handtassen en clutches heeft ze in alle geuren en kleuren, waarmee ze iedere outfit perfect afwerkt. Ah en juwelen daar gaan we het zelfs niet over hebben. Van gold maxi & mini ringen, armbanden met kleurrijke steentjes tot oversized halskettingen, one thing is sure, Kimberley is thè queen of accessories!

Ontdek het unieke wereldje van Kimberley op Eat.sleep.wear. want het is een echte must-read!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded