Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: Solange Knowles

Door Catherine op 16.08.2012

Yes, we houden allemáál van Beyoncé, maar de laatste tijd is het toch vooral zus Solange Knowles die ons modehart sneller doet slaan.

Met haar eeuwige big hair, bright lips & kleurrijke stijl is ze niet weg te slaan uit de 'Best Dressed'-lijstjes. En nu schittert ze ook nog eens als het nieuwe gezicht van Madewell!

Tijd voor een style file, dachten we zo.


Voor Madewell

Wie is Solange Knowles, you ask? Wel, behalve de zus van B. ook zangeres, actrice & model. Ze bracht 2 platen uit, waarvan 1 de 9de plaats haalde in de Amerikaanse charts.

Haar acteertalent was onder andere te bewonderen in, euhm, 'Bring It On: All or Nothing', de 3de film uit de cheerleaderserie. Maar laten we het misschien gauw over iets anders hebben!

Waar deze dame volgens ons écht in uitblinkt, is fashion. Solange heeft een heerlijke stijl & duikt dan ook regelmatig op in magazines & op modeblogs. Haar look is lekker opvallend, denk prints, mix & match & lots of colorSolange deelt onze passie voor Dries Van Noten-schoenen

 Begin dit jaar werd ze gevraagd voor de 'Today I'm Wearing'-fotoblog op de website van Vogue. Voor deze Closet Diaries hield ze een maand lang elke dag haar outfit bij. It-girl status verzekerd!

Ook Amerikaans merk Madewell, het zusje van J.Crew, merkte Solange op. De slogan van de nieuwe najaarscampagne luidt: "Mix Well. Madewell" & is Miss Knowles dus op het lijf geschreven. 


Today I'm wearing... everything we need!

Ze schittert in de campagne in jeans, college jackets & coole hoeden. Helemaal in keeping met haar eigen fashion identity & die van het hippe denimmerk.

Het is trouwens niet de 1ste keer dat Solange modellenwerk doet. Ze was eerder het gezicht van Rimmel & Armani Jeans. Samen met haar -voorlopig nog- bekendere zus is ze ook te zien in zowat alle ads voor House of Deréon, het label van Beyoncé & mama Tina.

Redelijk onvermijdelijk als zusje-van: Solange wordt continu vergeleken met Beyoncé. Wat betreft het zingen & acteren heeft die laatste alsnog een stevig voetje voor, maar op modevlak kiezen wij toch resoluut de kant van Solange.

Minder glamour, meer hipster & mét a thing voor Dries Van Noten shoes. Kan niet missen. 

Beeld: Vogue, Stylelist

page loaded