Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We Slept Under The Stars

Door Michael op 12.08.2012

De sterren stonden hoog aan de hemel, spijtig dat we ze niet konden zien. Een bewolkte dag ging over in een mistige nacht, maar dat kon onze pret niet bederven! Met de schitterende campagne Sleep Under The Stars beloofde Eastpak avontuur en het werd inderdaad een onvergetelijke nacht. Lees meer over de campagne in het Belmodo.tv artikel Sleep-Under-The-Stars

De 150 winnaars van de Sleep Under The Stars wedstrijd -Belmodo maakte ook enkele mensen very happy dankzij de Win een duoticket voor Sleep Under The Stars met Eastpak! wedstrijd- zouden 1 nacht op het strand slapen, onder de blote hemel. Door de Belgische zomer voelden we ons inderdaad nogal bloot onder de hemel. Maar de super gezellige sfeer, het gratis frietkot en de strandbar met DJ hielden ons warm tot de vroege uurtjes. Life's a beach

Gewapend met slaapzakken en Eastpak goodie bags -een mooie canvas tas met frisbee, coole beanie-muts en Eastpak hoodie- maakten we ons bed in een setting, geïnspireerd op Pink Floyd's A Momentary Lapse of Reason album cover. Waauw!!! Het knusse, gesjorde houten salon en de grote vuurkorven gaven een instant tropical adventure-time gevoel. Ook de bar kon bekoren. Desperadootje, iemand? Lekker geslapen met het rustgevende geruis van de zee...

's Ochtends was een ander paar mouwen! Een strakke bries en de geur van verse croissants en koffie maakten ons wakker. Ontbijt op bed aan zee, wie had dat ooit gedacht! 
De site was gelegen aan de stoere pracht van Fort Napoleon, gelegen in ongerept natuurgebied. Zeker een bezoekje waard.

Sleep Under The Stars was een echte once-in-a-lifetime-experience. Check de Eastpak Facebookpagina voor meer foto's. De romantiek van de Noordzee zorgde voor echte bff quality time: goeie babbels, dansen op blote voeten, the works. Dikke merci aan Eastpak en die hoodie was ik nooit meer! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded