Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Willow + Belgisch ontwerptalent

Door Patricia op 10.08.2012

Belmodo.tv is best fan van een streepje Belgische muziek zo nu en dan. En zoals jullie weten zijn we dat ook van Belgisch ontwerptalent. Als die twee elkaar vinden in een fijne samenwerking, zijn we al helemaal in onze nopjes. Oh yeah!

De Leuvense band Willow sloeg naar aanleiding van hun nieuwe single "Sweater" de handen in elkaar met 5 jonge Belgische designers om een sweater te ontwerpen. Made By Chickies, Black Balloon, Titi + The German Kid, Honest Crooks en My Daily Wood lieten zich allemaal van hun beste kant zien en maakten een uniek ontwerp.

Nog beter nieuws? Deze unieke sweaters worden weggegeven via o.a. Studio Brussel, de Facebookpagina van Casa Blanca Festival, JIM en modeblog Ella & Louise


Made By Chickies

Hou dus zeker deze kanalen en de Facebookpagina van Willow in de gaten om kans te maken op één van deze unieke ontwerpen.


Black Balloon


Titi + The German Kid


Honest Crooks


My Daily Wood

page loaded