Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tavi’s movie debut

Door Kim op 10.08.2012

Als er iemand is die ons oud en onbekwaam doet voelen, is het wel Tavi Gevinson. Op 11-jarige leeftijd veroverde ze modewereld met haar blog The Style Rookie (lees nog even het Belmodo.tv artikel Blog to watch: Style Rookie om de piepjonge Tavi te zien). Haar leeftijd zorgde voor de nodige jaloezie en controverse, maar Tavi heeft intussen al meermaals bewezen dat ze een blogger, zakenvrouw en creatief talent is om U tegen te zeggen.

Tavi startte haar eigen online magazine, Rookie, deed o.a. dienst als model voor het merk Uniqlo, tekende onlangs bij UTA -een Hollywood talent agency- én zet binnenkort haar 1ste stappen binnen de filmwereld. De intussen 16-jarige Tavi zal de rol van Chloe vertolken, in een film van Nicole Holofcener (die o.a. de director was van enkele Sex and the City afleveringen).

"She will play Chloe, an only child who never received much attention from her parents, forcing her to grow up faster than her peers", aldus The Hollywood Reporter.

Nog even wachten voor deze uitkomt, maar wij zijn alvast benieuwd naar Tavi's acteerprestaties!

page loaded