Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

James Franco x 7 For All Mankind Round 2

Door Angelique op 09.08.2012

James Franco is niet alleen steaming HOT, maar hij is ook nog een indrukwekkend acteur en kunstenaar met waanzinnig vèèl talent. Ouhh it's getting hot in here!  

Denim brand 7 For All Mankind heeft dit al lang door. Daarom werd Mr. Franco voor het 2de seizoen als director en fotograaf voor hun FW12-13 reclamecampagne gekozen. Franco combineert de coole California lifestyle van het merk met het mysterieuze leven van zijn muze Rudolph Valentino. De campagne wordt gespeeld door een amazing cast bestaande uit hedendaagse stijliconen als Lou Doillon, Lily Donaldson, Henry Hopper en Cody Horn. Allemaal samen presenteren ze denim met metalische effecten, hoogglans materialen en reptielen prints broeken.

Naast de campagne heeft deze hottie ook een gelimiteerde T-shirt collectie ontworpen met als thema Hollywood resurrection. Op ieder T-shirt staat de handtekening van James Franco, dus onmisbaar in je kleerkast! Opgelet pas verkrijgbaar vanaf donderdag 6 september 2012.

Geniet intussen van de Behind The Scenes Video!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded