Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Pauline Fashion blog

Door Angelique op 07.08.2012

Bonjour Pauline! Deze schattige Frenchy van 27 deelt haar mode obsessie met ons op Pauline Fashion blog. Even noteren ladies, want hier kunnen we iets van leren!

Als echte shopaholic deelt Pauline op haar blog haar oh-so-crazy bekentenissen die ons allemaal bekend in de oren klinken. Pauline Fashion blog is net als een modelaboratorium waar je trends, cute foto's en dagelijkse outfit posts van een gepassioneerde fashionista kan bespeuren.

Pauline heeft een zeer fun en girly verschijning. Haar specialiteit is het combineren van kleurrijke stukken met speelse accessoires. Dit zorgt voor een heel onverwachte en originele look. Een voorliefde voor een specifiek merk heeft ze niet, overal vindt ze wel iets dat binnen haar stijl past. Mixen & matchen doet ze als geen ander & durven is haar boodschap!


Op Pauline Fashion blog ontdek je ook dromerige reisposts. Barca, NYC, Mauritius, ze heeft het allemaal gezien. Haar prachtige foto's laten je definitely een momentje ontsnappen aan de realiteit.

A girl's gotta enjoy her food en dat heeft Pauline al lang begrepen. Daarom post ze ook regelmatig aantrekkelijke foto's van haar lievelingsgerechtjes en cute desserts die ons letterlijk doen kwijlen. 


Wacht niet langer ladies, just bookmark it!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded