Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Girls on tv

Door Astrid op 06.08.2012

Ik ben een diehard serie kijker. Desperate Housewives (zo triest dat de serie gedaan is), Weeds, Girls, Mad Men, New Girl,… You name it, I've seen it. In september zijn ze daar eindelijk: nieuwe afleveringen! En dit seizoen worden fashion lovers verwent met enkele über coole gastrollen

SJP x Glee

Niemand minder dan SATC-ster Sarah Jessica Parker zal dit seizoen in Glee te bewonderen zijn! Fox liet weten dat dé fashionista in minstens 1 aflevering te zien zal zijn. Rumour has it dat SJP de rol van manager van Vogue.com zal spelen. We zullen moeten wachten tot de herfst om te begrijpen hoe dit in het hele Glee verhaal past. My guess is dat Kurt in New York gaat werken als intern bij Vogue. We zullen zien…

We zijn verder vooral benieuwd of ze eigenlijk kan zingen. En wat ze zal aanhebben! Dat komt sowieso hélémaal in orde want Glee-creator Ryan Murphy stuurde deze tweet onlangs de wereld in:

“Guess who’s helping us with Sarah Jessica Parker’s costumes on GLEE? The Amazing Anna Wintour!”

Ook Kate Hudson krijgt trouwens een gastrol in het 4e seizoen.  Aanduiden in de agenda dus: donderdag 13 september 2012 is de 1e aflevering van het nieuwe seizoen te zien op Fox. 

Alexa Chung x Gossip Girl


Fashion Week Blog 
photoshopte Alexa alvast bij haar 2 nieuwe collega’s.

Word’s on the street dat Alexa Chung een appearance maakt in het het laatste seizoen van Gossip Girl. Of het enkel om een gastrolletje gaat of ze een vast lid van de cast wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Vogue UK – waar Alexa contributing editor is – laat alvast weten dat een woordvoerder van Alexa dit bevestigde.

Wel weten we al dat de Britse it-girl zichzelf zal spelen. Op woensdag 1 augustus 2012 werd Chung al gespot op de GG set in de upper east side van New York. Uiteraard zag ze er super stylish. Miss Chung droeg een quirky blauwe jurk met rode strik, waar niemand anders buiten zij zou mee wegkomen.

Het allerlaatste Gossip Girl seizoen (snif snif) gaat van start op maandag 8 oktober 2012 op CW.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat ze alle 2 zullen schitteren op het kleine scherm. Want wat deze chicks doen, doen ze goed! You know we love them XOXO

page loaded