Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Brooklyn Blonde

Door Karen op 02.08.2012

Hi girls, meet Brooklyn Blonde. De blog van, euh ja, de blonde Helena uit Brooklyn dus. Helena introduceert je in haar typische NYC leventje met haar dagelijkse outfit posts.

Helena mixt & matcht trendy, vrouwelijke stukken met to-die-for accessoires als de YSL cage cuff. Haar schitterende vintage Chanel handtas laat ze nooit los en wij begrijpen natuurlijk maar al te goed waarom. Net als de meeste vrouwen in NYC, denk maar aan Miss Carrie Bradshaw, is ook Helena een grote fan van hoge hakken, in alle kleuren en modellen. Just.bring.it.on!


Helena draagt veel stukken van Amerikaanse merken als het Olsen twins label Elizabeth & James, J BrandRag & Bone en Madewell maar ook internationale merken als Hermes, Louboutin, Zara en H&M.

Haar elegante outfits werkt ze altijd af met prachtige juwelen van Albeit, Lauren Alan, Wanderlust en Gorjana. Fabulous juwelen én accessoiremerken die jullie absoluut op jullie check list moeten noteren.

Bij onze -already favoriete- Brooklyn Blonde is alles tot in de puntjes verzorgd en zo ziet ze er zelf ook uit dankzij haar perfecte make-up en gorgeous gemanicuurde nagels. Van M.A.C tot Revlon, van Essie tot American Apparel, deze blonde schone loves to experiment en doet dat nog goed ook!

Tempted? Dan moet je snel Brooklyn Blonde checken, het is de moeite waard!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded