Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sunset foto’s by Grand Marnier

Door Karen op 31.07.2012

Instagram lovers, this 1 is especially for you! Ben jij ook helemaal in de ban van coole foto apps voor je smartphone? Met de Grand Marnier Sunset Taker app pimp je je foto’s in no-time met een zalige sunset gloed!

Dankzij deze toffe app hoef je niet meer naar een zonnige setting te trekken om jouw foto’s een instant summer feeling te laten oproepen. Voeg snel & easy een vleugje zonsondergang toe aan je foto’s en laat je vrienden meegenieten van die wonderful sunset op het strand, onder de Eiffeltoren,…  Anywhere you want it, baby!

In 1,2,3 heb jij een stralende foto op je phone staan. First of all, neem een foto en stel de verzadiging & zonnigheid van het beeld in. Kies vervolgens een toffe layer en plaats een leuke rand rond je foto. En posten maar! 

Een yummy cocktail maakt dat unieke zonsondergangmoment op en top compleet! Op de app kun je ook zien hoe cocktailexpert Simon Difford 6 heerlijke Grand Marnier cocktails shaket. Ze zelf uitproberen is no problemo want alle recepten staan telkens bij de video’s. Een Grand Tonic of een Grand d'O, jij vraagt en Grand Marnier shaket! 

Download de gratis applicatie in de Apple Store of op de Grand Marnier website. De Sunset Taker app is beschikbaar voor iPhone, Android & Blackberry. Have fun!

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded