Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Forever Marilyn

Door Michael op 31.07.2012

Alle Marilyn Monroe fans houden zich maar beter klaar want vanaf  woensdag 1 augustus 2012 kan je jezelf verwennen met true eye candy, de Forever Marilyn Blu-Ray DVD collectie.

In deze verzamelbox kan je alle facetten van het beroemdste blonde fashion icon ontdekken in een gevarieerde collectie filmklassiekers speciaal herwerkt voor de Blu-ray release: How to Marry A Millionaire, Gentleman Prefer Blondes, The Seven Year Itch, There's No Business Like Show Business, River of No Return, Some Like It Hot en The Misfits. Van drama tot humor, actrice of zangeres, model of sekssymbool, Marilyn doet je 50 jaar later nog altijd smelten met haar natuurlijke elegantie en aangeboren glamour.


And the fun continues! Naar aanleiding van de release kan je nog woensdag 8 augustus 2012 in de Antwerpse Stadsfeestzaal terecht voor een Marilyn Monroe fototentoonstelling. Daar kan je genieten van ongepubliceerde behind the scenes beelden uit de 7 films van de Blu-ray box. Belmodo.tv ging alvast een kijkje nemen en we can say het is gewoonweg fabulous!

Deze exclusieve verzamelbox die "toevallig" samenvalt met de 50ste B-day van Marilyn's overlijden is een absolute must-have! Watch Belmodo.tv, want wie weet scoor jij binnenkort gewoon hier een exemplaar.

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded