Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 zomerse cocktails

Door Patricia op 27.07.2012

Zomer betekent bij Belmodo.tv relaxen, fijne barbecues en lange avonden bijpraten met vrienden. Daar hoort in elk geval een lekker drankje bij en dat hoeft niet per se de typische mojito te zijn. Tijd voor 3 zomerse cocktailrecepten. Pick your poison!

1. Lillet Rose Spring Cocktail 

Soms is Martha Stewart een heldin. Zeker wanneer ze komt aanzetten met dit soort lekkers. Deze cocktail bevat Lillet Rose, een aperitiefwijn die een mix is tussen Sauvignon Blanc en Muscatel, gin en pompelmoes. Een frisse zomerse blend. Het recept vind je op de Martha Stewart website

2. Cocktail van braambessen en salie

Een cocktail hoeft niet per se alcohol te bevatten. Dat bewijst dit drankje op scaling back dat water, suiker, braambessen en salie bevat. Ideaal wanneer je wat verkoeling zoekt.

3. Margarita's van bloedappelsien

Update je typische margarita met een beetje bloedappelsien in plaats van aardbei of citroen. Buiten de vrucht heb je enkel ijs, triple sec en tequila nodig. En eventueel wat agavesiroop volgens het recept op White on Rice Couple. Smullen maar!

page loaded