Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sleep Under The Stars

Door Michael op 26.07.2012

Wedden dat je nog nooit met 150 man geslapen hebt? Wij in ieder geval niet, maar zouden ons meteen inschrijven voor Sleep Under The Stars

De expositie van Storm Thorgerson in Fort Napoleon in Oostende en de Eastpak campagne 'When was the last time you did something for the first time' zijn de aanleiding voor dit uniek event. Maandag 6 augustus kan je voor de eerste en laatste keer slapen op het strand van Oostende, in open lucht! Oh my!

Check het Belmodo.tv-artikel When Was The Last Time You Did Something For The First Time? voor nog meer Eastpak avonturen van Belmodo.tv addict Michaël.

Thorgerson, huisontwerper van Pink Floyd, zette in 1987 maar liefst 750 bedden op een strand in Devon. Die schitteren nu op de hoes van hun album 'A Momentary Lapse of Reason'. Om die iconische hoes te doen herleven en om jou de kans te geven op een once in a lifetime experience, werden 150 bedden gezet op het Fort Napoleon strand in Oostende. Zij die een bed kunnen bemachtigen krijgen daarbovenop gratis tickets voor de expositie en er wordt voor entertainment-op-bed gezorgd. 

Hoe kan je kans maken op een duoticket voor een bed op 't strand? Ga naar de Eastpak Facebookpagina en beantwoordt deze vraag: 

When was the last time you did something for the first time? 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded