Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Why we love the Olympics

Door Astrid op 23.07.2012

Laten we eerlijk zijn: een echte sportfanaat ben ik niet. Wie de laatste tijdrit won in de Tour de France of waarom net die voetbalploeg verloor, moet je eeeecht niet aan mij vragen.

Maar om de Olympische Spelen drukte kan niemand heen. Gelukkig hebben ze daar in Londen beslist om ook ons fashion lovers van een treat te voorzien. De Closing Ceremony, die op woensdag 21 augustus 2012 zal doorgaan, wordt namelijk een echte fashionshow! Do I have your interest now?

En geloof ons: het Olympisch Comité imponeert met een lijstje grote namen. Niemand minder dan Kate en Naomi (these kinds of supermodels don’t need last names) zullen over de catwalk schrijden in outfits van Vivienne Westwood, Stella McCartney en Sarah Burton voor Alexander McQueen (yessss van het trouwkleed van Kate). Ook Rosie Huntington-Whiteley, Lily Cole, Stella Tennant, Lily Donaldson en Georgia Jagger zullen van de partij zijn op dit grootse spektakel.


Miss McCartney mocht trouwens dit jaar de outfits van team Great Britain ontwerpen.

En er is meer! Want wat is een fashion show zonder some fine tunes? Op het ritme van David Bowie’s Fashion en Rebel Rebel (one of the best songs evah!) zullen de modellen over de catwalk paraderen. Ook George Michael, Take That, Elbow, Kaiser Chiefs, The Clash, Tinie Tempah, Ed Sheeran, cool kid Jessie J en nog veeeel meer artiesten mogen er hun zangkunsten komen tonen.

Het thema was misschien al duidelijk want op deze show toont the great British nation wat ze in haar mars heeft. Veel details konden nog niet worden vrijgegeven maar de ceremonie creative director Kin Gavin liet wel al weten dat:

It will be an elegant mash-up of British music. We want to create a fabulous, emotional experience, something people remember for years to come.

Trust me guys: ik zit die dag aan het beeldscherm gekluisterd. 

page loaded