Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Kate Moss Book

Door Bieke op 23.07.2012

Goed nieuws voor de Kate Moss lovers want een boek vol foto's van deze vrouw met ballen komt eraan. In haar hoedanigheid van stijlicoon, campagnegezicht, occasioneel ontwerpster is Kate Moss nog steeds een big deal voor de modebusiness en een muze voor een hele generatie vrouwen. Interviews geven mijdt ze als de beste en ze kiest er dan ook resoluut voor om haar wereld in een fotoboek te gieten: 'The Kate Moss Book'.

La Moss selecteerde zelf de foto's en die selectie resulteert in een overzichtsboek met haar werk van toen tot nu met pictures van de meest gerenomeerde fotografen als Terry Richardson, Mario Testino en Karl Lagerfeld. Aangevuld met paparazzi shots en never-seen-before foto's van dit topmodel.

Het salonboek wordt uitgegeven door Rizzoli, bevat 368 pagina's, kost slechts € 64,- en is vanaf november te shoppen! Wil je dit eigen luidst bejubelde kunstwerkje van Kate niet missen? Reserveer dan alvast jouw exemplaar via Amazon.

page loaded