Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Scent of Obsession

Door Karen op 23.07.2012

Is blogs lezen 1 van je favoriete hobby's? Dan ben je aan het juiste adres want Belmodo.tv heeft een must-read fashion blog ontdekt die je absoluut moet bekijken! Scent of Obsession is de blog van Nicoletta Reggio. Een fashion addict met Italiaans bloed die de fashion bloggers wereld iedere dag verrijkt met haar coole dagelijkse outfit posts en haar passie voor reizen.

Nicoletta combineert kleur en funky accessoires met haar sexy Italiaanse stijl als geen ander. Haar look is een creatieve mix van designer stukken en high street fashion.Van Céline tot H&M en van Gianfranco Ferré tot Zara, Nicoletta totally goes for it!


Als je haar dagelijkse outfits analyseert, merk je direct dat er nooit iets ontbreekt. Een gouden ketting met fluogele pareltjes, een studs armband of fluogele pumps met matching pochette: bij Nicoletta zijn het de details die haar outfits interessant maken en uiteindelijk ook completeren.

Scent of Obsession laat je natuurlijk ook de obsessions van de blogster herself ontdekken. Behalve dagelijkse outfit posts vind je er ook haar Insta-Obsessions, Inspiratations, Weekly Shopping Selections, New in en véél meer.

Ga snel een kijkje nemen op Scent of Obsession en geniet van Nicoletta's creatieve en gesofisticeerde outfits met een sexy Italiaanse twist. Geloof het of niet ladies, je wordt hélemaal obsessed!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded