Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louiza Night 2012: This is Belgium!

Door Michael op 22.07.2012

Hi ladies & gents! Hét evenement van het najaar komt eraan en wij bereiden ons alvast voor! Zoals reeds aangekondigd in het Belmodo.tv artikel Cheers Louiza! wordt de 3de editie van de Louisa Night ongetwijfeld a night to remember. Het is dé gelegenheid om in stijl het najaar in te vliegen of gewoon rustig van een coupke champagne te genieten.

Wat?

Met het thema This is Belgium, brengt de Louiza Night 2012 dit keer een ode aan de pittige Belgische levensstijl en aan de mode en het design van onze Europese hoofdstad. Zijn kunst & design totally je dada? Is muziek je passie? Decoratie je hobby? Fashion je 2de naam? Dan kan je de hele nacht meevieren door een creatief parcours te volgen, speciaal voor jou op maat gemaakt!

Wie?

Van grunge tot casual chic, 3 tot 84 jaar, bio-, veggie- of fijnproever: de 150 deelnemers van de Louiza Night hebben zéker iets in petto voor jou. Modieuze merken als Jimmy ChooBon Point, Sandro, Zara, Fratelli Rossetti en Senteurs d'Ailleurs doen mee maar ook exclusieve hotels, gastronomische restaurants, schattige boetiekjes en bekende galerijen en kunstcentra.

Waar?

Laat je stilleto's maar thuis ladies want het parcours loopt van de Waterloolaan tot de Louizalaan, van de Stefaniaplaats tot de Naamstestraat en van de Guldenvlieslaan tot de Charleroisesteenweg met een klein stopje bij de oh-so-lovely Louise village

Wanneer?

Om meteen in je agenda te omcirkelen: donderdag 20 September 2012.

Geen paniek, een uitnodiging mag je al aanvragen vanaf maandag 20 augustus 2012 op de Louisenights website. Ben je klant bij 1 van de deelnemers? Dan mag je een uitnodiging in je brievenbus verwachten!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded