Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Fashion Meets Art

Door Bieke op 20.07.2012

Zijn mode en kunst jouw passie en is DIY one of your favorite things to do? Dan wordt Fashion Meets Art zéker en vast 1 van je favorietjes! The brains achter deze blog is Duitse personal shopper & fashion finder Maren Anita.

Maren is een echte creatieveling. Ze schildert, houdt zich bezig met originele DIY's, leest oneindig veel blogs en tijdschriften over mode & lifestyle maar miste hierin de combinatie met kunst. Daarom besloot ze in juni 2011 om haar eigen blog op te starten en zo haar passies -mode, kunst, lifestyle, design etc.- volledig op haar manier uit te drukken.


De uiteenlopende rubrieken als my art, artists en de originele DIY's maken de blog uniek en tonen het persoonlijke en prachtige wereldje van Maren.

Wij zijn vooral fan van haar girl-next-door look. Het mixen van vintage, Zara en unieke no-brand designer stukken, daar is Miss Anita een pro in. Yes girls, Maren's stijl is toegankelijk voor iedereen, hooray!


Wij volgen al haar advies op en you should do the same:

Wear whatever you feel comfortable in, be confident and smile and you'll always look great. -aldus Maren-

Klik snel en ontdek Fashion Meets Art want het is 100% een blijvertje!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded