Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Urbanears: the DJ edition

Door Michael op 19.07.2012

Dat Urbanears headphones sinds hun lancering in 2009 een onmisbaar accessoire zijn geworden, wisten we al een tijdje. Listen up! Het moment is eindelijk aangebroken om de Urbanears newbie te ontmoeten: Zinken, de langverwachte DJ headphone

Het nieuwste Urbanears familielid wordt nu al gezien als de beste koptelefoon ooit gemaakt. Zinken wordt beschouwd als een muziekintrument en is definitely de pionier van de nieuwe koptelefoongeneratie. Ontwikkeld met de professionele DJ in mind en voorzien van tal van unieke eigenschappen, is Zinken toegankeljk voor yes yes... iedereen!

Wij geven je alvast een mini preview. De turncable is voorzien van 2 plugs: 1tje om te DJ'en en de andere om naar muziek te luisteren. Dit is de ultieme oplossing voor een adaptorvrij leven! 

Of course is de Zinken ook voorzien van een Zoundplug om al je favoriete songs met je buddies te delen. Met de warme en relaxete sound zullen deze headphones héél zelden je oortjes verlaten! 

Last but not least, is er ook nog de fabulous mix tussen het onweerstaanbare design, een comfortlevel dat nóg verfijnder is en de beste kwaliteit ever.

Stay tuned ladies & gents, want Zinken is NU wereldwijd verkrijgbaar in de laatste seizoenskleuren voor € 140,-. Ga naar de Urbanears Facebook pagina of volg Urbanears op Twitter voor de laatste nieuwtjes en toffe foto's. 

Hou jullie portefeuilles klaar want Zinken is een absolute must-have deze zomer!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded