Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

CrossFit with Reebok

Door Michael op 15.07.2012

Toegegeven: lekker lui in de zetel hangen & urenlang Gossip Girl kijken is zoveel leuker dan alleen staan zwoegen in de fitness! Geloof het of niet girlies maar Belmodo.tv heeft dé ultieme oplossing gevonden waarbij je sport én fun probleemloos kan combineren. MeetReebok CrossFit, een persoonlijk trainingsprogramma en het sportieve resultaat van de samenwerking tussen Reebok en CrossFit.

Wat is CrossFit?

Je goed en gezond voelen is het levensmotto van CrossFit. Daarom wordt er een trainingsprogramma opgebouwd dat de uithouding, kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie, precisie en het evenwichtsgevoel verder ontwikkelt. Of course verbetert het programma ook je algemene conditie en traint het je spieren.

De oefeningen zijn een mix tussen gewichtsheffen, atletiek en gymnastiek. Héél gevarieerd dus! De back to basics CrossFit workouts zijn to the point, met persoonlijke aandacht van de -jawel- hot instructeurs en zéér motiverende groepstrainingen. Crossfit is lots of fun, heel efficient en zorgt voor een optimaal resultaat. Kortom, een echte levensstijl en don't forget: daar hoort natuurlijk ook een gezonde, evenwichtige voeding & een gepaste outfit bij! Neem een kijkje op de website van Reebok & ontdek de exclusieve CrossFit premiumlijn

WOD

De WOD of Workout Of the Day werd bedacht door voormalig turner Greg Glassman. Deze dagelijkse, ultrakorte, maar heel effectieve workout vormt de basis van de CrossFit training methode en wordt aangepast aan ieders fitnesslevel en fysieke gezondheid. Bovendien kan je het overal doen: thuis, in het park of in de gym, dus no more excuses ladies! Bovendien is iedere WOD een uidaging op zich: je verlegt constant je grenzen en boekt telkens mini overwinningen voor jezelf.

Het succes van de Reebok Cross fit training blijft toenemen want intussen bestaan er al 2700 officiële CrossFit boxes -een loods met ringen, rekken, enzo- waarvan 9 in Nederland en 5 in België.

Wil je de nieuwste fitness sensatie ontdekken? Then move your pretty asses naar de dichtsbijzijnde CrossFit Box!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded