Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Talk about travelling in style!

Door Astrid op 14.07.2012

Louis Vuitton doet het opnieuw! Na de awesome collab met Yayoi Kusama (lees er alles over in het Belmodo.tv artikel Louis Vuitton x Yayoi Kusama) mogen we jullie melden dat het Franse modehuis nu ook met Todd Selby, aka über coole blogger The Selby, in zee duikt. 

And believe you me: een samenwerking als deze heb je nog nooit eerder gezien! Todd Selby ging in opdracht van het luxe label op reis. En niet zomaar een snoepreisje, maar een real life adventure met de Louis Vuitton Express. Ja je leest het goed, met dé echte LV trein! Remember de vintage stoomtrein die tijdens de Louis Vuitton AW2012 show voor een waanzinnig spektakel zorgde? That’s the one! Je kan trouwens alles over die show nalezen in het Belmodo.tv artikel PFW: Miu Miu, Jean-Paul Lespagnard & Louis Vuitton


De Louis Vuitton AW2012 campaign

De trein trok van Parijs naar Shanghai en onderweg maakte mister Selby foto’s en filmpjes. De hele reis is samengevat in twaalf video’s en elke dag wordt een nieuw filmpje op de Louis Vuitton Express website geplaatst tot donderdag 19 juli 2012. Niet zomaar een random date want dan opent het luxe label de allereerste Louis Vuitton flagship store in China.

Ondertussen is de trein Moskou gepasseerd en staan al meer dan 4 video’s online. Die allemaal in dit artikel plaatsen zou een beetje overkill zijn, maar de teaser willen we jullie zeker niet onthouden!

Aaaaaall aboard!!

page loaded