Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ING meets Flair

Door Michael op 08.07.2012

Bienvenue! De ING Orange Store opende op zaterdag 30 juni 2012 officieel haar deuren. Nog tot dinsdag 31 juli 2012 verwelkomt de shop iedereen met een unieke Summer Collectiongeselecteerd door de zeer stijlvolle stylistes van Flair.

Het thema is obviously concreet sparen en de bedoeling is om de jonge, actieve vrouw er bewust van te maken dat ze binnen enkele maanden haar fashion wish list kan waarmaken.

How does it work?

In de Pop-Up Store vind je een selectie aan 180 very fun oranje artikelen zoals decoratie objecten, accessoires, kledij en gadgets van zowel Zara, H&M, Alessi, Biotherm en Mango als Chanel, Michael Kors, Marc Jacobs en Dior.

De artikelen zijn niet te koop... maar wel te winnen! Ben je gek op de oranje Michael Kors lederen pochette of droom je van de laatste oranje Chanel nagellak? Dan kan je berekenen, in dagen, uren en minuten, hoe lang Laura (fictief fashionista) moet sparen om het te kunnen kopen.

Why orange?

Het ING logo is herkenbaar aan de oranje leeuw en daarom vertegenwoordigt de oranje kleur de Belgische bank. Als een true fashionista ben je zeker op de hoogte dat oranje 1 van dé trendy fluo kleuren van deze zomer is.

Je hebt het begrepen ladies: om de perfecte summertime look te verwerven is oranje een must-have. Je straalt ongetwijfeld energie, zon en creativiteit uit!

So, it's time to play! Met de ING Orange Store Facebook-applicatie kan je online meespelen, dus no excuses ladies. Ben je al volop aan het solden shoppen in hartje Antwerpen? Kom dan snel een kijkje nemen in de ING Orange Store. Het is zeker de moeite waard!

ING Orange Store
Wiegstraat 11
2000 Antwerpen

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded