Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My BB Lifestyle

Door Angelique op 05.07.2012

Ben je een trendy actieve vrouw, onafscheidelijk van je Blackberry Smartphone of Blackberry PlayBook en ben je op zoek naar een stylish sleeve? Good news want de perfecte sleeve, die haak je gewoon zelf!

Het brein achter deze originele Blackberry buddy is niemand minder dan de charmante Ellen Kegels. Ellen is the lady behind LN Beanies: kwaliteitsvol haak- en breiwerk én volledig handmade in Belgium. Check het Belmodo.tv artikel You can leave your Beanie on...  voor meer info. Miss Kegels is daarnaast ook de oprichster van LN Andes: luxueus Alpaca haak- en breiwerk, geproduceerd in Peru en volledig handgemaakt door een team van jonge tienermoeders die zich hierdoor een inkomen kunnen verschaffen.

Use your imagination want de Blackberry sleeves kunnen uiteraard in alle kleuren gehaakt worden. Volgens de LN Beanie style kan je een optimaal effect creëren door een neutrale kleur  zoals taupe of anthracite aan de voor- en achterkant te gebruiken. Voor de final touch kies je dan een fluokleur als neon of fuschia om aan de zijkanten te haken.

BTW heeft de Blackberry App World een selectie aan very useful Apps, die het leven van een working fashionista nog gemakkelijker maken.

Foto Apps als 'Photo Studio', 'PicMix' of 'InstaPhoto' zijn essentieel om je outfit of the day -met special effect- op je blog te uploaden. Voor de multitaskers onder ons zijn de Apps 'Better lists' voor to do lists en 'Grocery Lists', synoniem voor boodschappenlijstjes, heel erg handig. De shopaholics kunnen dan weer hun uitgaven in het oog houden met 'Expensify' of ze zelf opslaan in 'Evernote'.

So ladies, begin er maar aan! Met 2 bolletjes garen en een haakpen ontwerp je je eigen gepersonaliseerde sleeve en jouw BB wordt zeker en vast the most fashionable accessory van het moment!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded