Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cheers Louiza!

Door Michael op 04.07.2012

Ben je een trendsetter, fashion-addict of gewoon op zoek naar een gezellige shopping wijk, dan moet je absolutely naar de Louizawijk in hartje Brussel.

Van de Waterloolaan, tot de Louizalaan via het Stefaniaplein tot de Naamsestraat: de Louizawijk verwelkomt iedere stijl.

Ben je meer urban of op zoek naar de perfecte festival outfit, dan moet je zeker naar Urban Outfitters op het Stefaniaplein. Hier vind je de perfecte destroyed vintage denimshort, tye & dye T-shirts en de hipste oversized zonnebrillen. 

Een must-stop in de Naamsestraat is Ben Simon. Naast de klassieke Ben Simon tennisschoentjes vind je er ook een grote selectie aan hippe housewear producten. Een must-have is de Housecase: een stylish stoffen doos, verkrijgbaar in diverse maten en designs.

In de Waterloolaan kan je bij Anne Fontaine binnenspringen voor een timeless blouse van de beste kwaliteit, made in France. Sexy lingerie is bij la Perla te vinden, zeker met de actuele Jean Paul Gaultier exclusive collaboration. Voor the ultimate glamorous shoes kan je absoluut terecht bij Sergio Rossi, ook gedragen door veel celebs zoals Queen Madonna.

 

Hungry or you just need a shopping breakCospaia is the place to be voor een lichte gastronomische lunch of dinner van bekende chef Xavier Aldon (vroeger bij Majestic en Belga Queen). Op het terras kan je genieten van het schitterende uitzicht met een heerlijke, huisgemaakte cocktail.

Van de typische Parisienne merken zoals Sandro, Maje en Zadig & Voltaire tot internationale merken zoals Abercrombrie & Fitch, Hugo Boss en Superdry: het onthaal is warm & uniek en the client is ongetwijfeld king!

Keep your eyes open, want binnenkort komen Cucinelli, Emporio Armani en Scabal zich ook in hartje Brussel installeren.

Wil je de Louizawijk by night ontdekken? Dan mag je de 3de editie van de Louiza Night met als thema “This is Belgium!” zeker niet missen. Een onvergetelijke avond waar de Belgische Art de Vivre wordt gevierd met tal van activiteiten rond kunst, mode, design en gastronomie. All made in Belgium! Voor meer informatie kan je terecht op www.brusselslouise.be en www.louisenight.be.

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded