Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Your party… just in a box!

Door Tiany op 29.06.2012

Met de birthday van de oudste mini-me waren het deze week hectische tijden. Je kleine spruit verwacht natuurlijk een ab fab birthday bash met princess dresses and tiara's all over the place, maar met een drukke job is dat niet echt vanzelfsprekend. Net op tijd ontdekte ik Love4Party, het geniale initatief van life saver Aline Vandecasteele

Naast het professioneel organiseren van private party's & weddings, helpt Aline via haar website busy ladies met het ineenboksen van gezellige (thema)feestjes, en dat allemaal dankzij 1 partybox! Je feestje krijg je gewoon thuis in een doos geleverd, waar alle benodigdheden & accessoires in zitten om je party totally fantastic te maken. 

Om de kids te plezieren zijn er thema's zoals Mega Mindy, Winnie The Pooh, Cars, Barbie, Spiderman... Elke box zit vol met leuke spullen zoals kartonnen borden, bekers, balonnen, hoedjes, toeters and so on... Enough to keep your kids and their friends sweet for the whole afternoon... Bovendien krijg je er als extraatje het Love4Kids-magazine bij, boordevol tips voor spelletjes & spannende opdrachten. De kinderboxen zijn goed voor 8 à 10 kiddies en kosten ongeveer € 50,-.

But of course there's stuff for the mommie's too: verwen je girlfriends met een big dinner party met thema's als vintage, little diva, pastries & pearls, social soirée... Of vind matching accessoires voor de bachelorette party of baby shower van een vriendin. Ook voor een wedding vind je er leuke spulletjes zoals elegante naamkaartjes & uitnodigingen om the happiest day of your life helemaal af te maken. But also if you're invited to a special party you can find the perfect gift on Love4Party. 

Love4Party is zeker een aanrader voor iedereen die wil verrassen met een originele & spetterende party, maar er gewoonweg geen tijd voor heeft om alles tot in de puntjes te organiseren. Daarbij worden de boxen & accessoires binnen de 2 à 3 dagen aan huis geleverd, what's easier than that

For more information & party inspiration visit www.love4party.com

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded