Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In de kast van Lubov Azria

Door Patricia op 29.06.2012

Lubov Azria is de CCO achter het succesvolle Amerikaanse merk BCBGMAXAZRIA. De ontwerpster van Oekraïnse afkomst trouwde in 1992 met Max Azria en bouwde samen met hem een heus mode-imperium uit. De 2 slagen erin om ieder seizoen weer succesvolle collecties op de catwalk te brengen, die niet alleen mooi maar ook nog eens draagbaar zijn. En ze kregen 3 dochters, die blijkbaar naar believen in moeders kast mogen duiken.

Azria woont samen met haar familie in een huis in Holmby Hills in L.A., waar ze de meest jaloersmakende kast vol designer goodies heeft. Een kijkje in haar garderobe!
Het volledige verhaal en meer foto's vind je op de website Refinery29.

page loaded