Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 festivalready DIY’s

Door Patricia op 27.06.2012

De festivalzomer staat nu echt voor de deur. En voor wie nog wat tijd om handen heeft maar niet echt veel money in the pocket (je moest je ticket al betalen, ah ja!) snorden wij deze 3 leuke DIY's op. Helemaal festivalfähig met deze leuke tips...

1. Arm Candy

Wanneer je volop staat mee te brullen met je vinger in de lucht zullen andere festivalgangers vol bewondering naar je gekleurde armen kijken, maar toch zullen deze armbandjes je niet storen tijdens de concerten. Licht en aansluitend, maar toch een statement. En dat festivalbandje toevoegen aan de reeks maakt het alleen maar fijner natuurlijk.

Je vindt deze tutorial bij Honestly WTF.

2. Jeansshort

Tijd om je oude jeans om te dopen tot een leuke short. Het enige dat je nodig hebt is een schaar en een breekmes! Kijk hoe je het doet op Harper's Bazaar.

3. Flower headband

Wanneer je deze vrijdag op de wei van Werchter naar Miss Lana Del Rey gaat kijken, ben jij helemaal in thema met deze bloemenkrans die je leert maken op A Haute Mess. De enige vraag: hoe hou je die bloemen vers?

page loaded