Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I Fancy, I’ve Fancy’d, I am Fancy’ng

Door Bieke op 25.06.2012

Pinterest, zet je schrap 'cause there's a new kid in townThe FancyBen je nog een dummie in het verslavend sociaal netwerk verhaal waar je al je inspiraties kunt posten op een virtueel prikbord? Lees dan eerst meer over Pinterest in het Belmodo.tv artikel Very Pinteresting.The Fancy is de onbedoeld stoere tegenhanger van het gepersonaliseerde draaiboek Pinterest. Het principe wijkt niet al te veel af van Pinterest: een e-prikbord waar je de meest originele ideeën, kapsel- en stylingtips, spectaculaire locaties, etc. met elkaar kan uitwisselen. Allemaal beelden die instant hogere sferen oproepen.

In tegenstelling tot Pinterest, focust The Fancy zich meer op gadgets, design, art, toys for boys, vakantiebestemmingen en minder op gedecoreerde cupcakes of schattig behangpapier. Bovendien leiden alle posts in 1 muisklik naar de webshop en kan je dus meteen de ogenschijnlijke snapshot van Grand Hotel Tremezzo in Italië in levende lijve ervaren door instantly te boeken.  En plus kan je speciale deals unlocken, met name extra korting krijgen op items die je fancy'd!Lid worden van deze strakke virtuele cataloog? Meld je gratis aan op The Fancy website and discover amazing stuff. Belmodo.tv is alvast, in opkomende mate, van de partij! Volg Michaël en mij en Fancy er op los. 

page loaded