Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Chicmuse

Door Astrid op 25.06.2012

Eerlijk waar: de 1ste blog die ik volgde was Chicmuse. And I’m still a huge fan van Denni’s stijl. Deze twenty-something herken je onmiddellijk in een crowd: statement eyeliner, red lips en gitzwarte haren zijn al jaren haar signature look. Die lange haren heeft ze trouwens aan de Spaanse roots van haar mama te danken. De killer legs zijn dan weer de goede genen van daddy dearest. The Chicmuse startte in 2009 haar blog en post nog steeds trouw.Denni is the true queen of posing en haast elke foto lijkt zo uit Vogue te zijn gewaaid. Haar kleerkast puilt trouwens uit met prachtige designer stukken van YSL, Isabel Marant, Stella McCartney en Balmain. Yezzz, this chic loves to shop labels!

En Denni zit niet stil. Remember red cape in the American Apperel catalogue? That’s her! Van model voor American Apperel tot een gastoptreden in Vogue, iedereen is crazy about Denni! Bovendien is deze blogster een jetsetter pur sang. Momenteel is haar homebase Parijs, maar ook Beijing, New York en L.A. zijn niet vreemd voor haar.Nog op zoek naar een fashion muse? Dan is deze blog net wat jij nodig hebt!

page loaded