Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In Aanmaak

Door Patricia op 22.06.2012

Eind april 2012 opende het collectief In Aanmaak officieel zijn deuren met een feestje. Wij waren daar (onverwacht) en zagen dat het goed was. Helaas waren we niet gewapend met een fototoestel om al het jonge geweld dat In Aanmaak inhoudt, vast te leggen. In Aanmaak is namelijk een collectief van 7 jonge mensen die actief zijn op verschillende creatieve velden.  Van meubelontwerp tot kunst, van graphic design tot kostuumontwerp... In Aanmaak heeft het allemaal in 1 atelier. Ze noemen zichzelf een modern ambachtshuis, en laten we daar nu net een groot zwak voor hebben.

Je vindt het aanstormend talent van In Aanmaak in een prachig pand in de Antwerpse Lamorinièrestraat, waar je ook terecht kan voor expo's. Zo komt er in september 2012 een expo aan van de jonge fotografe Stine Sampers. Wij houden je op de hoogte!
page loaded