Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I’m part of the Martini: Royale Casting!

Door Tiany op 22.06.2012

Hellooooo my dear Belmodo.tv lovers! Een tijdje geleden vertelde ik jullie alles over mijn ontmoeting met Mister Louboutin & de geweldige Luck is an Attitude wedstrijd van Martini in het Belmodo.tv artikel Luck is an Attitude by Martini. So you know dat het verfrissende drankje op zoek is naar een lovely dame voor de nieuwe Martini campagne.

Alles wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze -very wanted- rol, is een Luck is an Attitude inspired filmpje maken & uploaden op de Martini Facebook pagina. Doe zeker mee & word zo part of the Martini experience! Be witty, be pretty and just be yourself!

Because I know a thing or 2 about being lucky, maakte ik zelf ook een video & die kan je zien op de Martini Facebook pagina. Het zou super zijn als jullie op mijn filmpje zouden stemmen. But only if you REALLY like what you see ;o)! Thank you so very much!

page loaded